Om Oss

Consors historia

Consor är ett studentdrivet konsultföretag med sin bas i Uppsala. Idén är enkel: vi vill föra samman Uppsalas mest ambitiösa studenter med näringslivet där konsulterna får kombinera teori och praktik i uppdraget att hjälpa företag med deras utmaningar.

Consor startades under 2019 av fyra studenter som då påbörjat sina företagsekonomiska masterstudier vid Uppsala universitet. Den gemensamma nämnaren var från början intresset och passionen för caselösning och tillämpningen av teoretisk kunskap utanför föreläsningssalarna.

Det gemensamma intresset för att arbeta praktiknära kom att lägga grunden till Consor, Uppsalas enda studentdrivna konsultbolag. Detta med syftet att ge fler studenter förutsättningar att praktisera sina teoretiska kunskaper under studietiden och på samma gång skapa värde för näringslivet.

Idag har företaget vuxit och etablerat sig som Uppsalas ledande studentkonsultföretag. Våra kompetenta konsulter har framgångsrikt genomfört uppdrag för över 100 nöjda kunder. Consor har särskilt inriktat sig på tre kärnområden där våra konsulter kan erbjuda maximalt värde: analys, marknadsföring, juridik och webbutveckling.

Styrelsen

Thomas Mäkinen

Tidigare VD och marknadschef i näringslivet, samt lärare vid Uppsala universitet

Stefan Engblom

Professor i Beräkningsvetenskap vid IT-institutionen vid Uppsala universitet.

Therese Monstad

Universitetslektor vid Institutionen för informatik och media vid Uppsala universitet.

Advisors

Samarbetspartners

United spaces logga