Jobba hos oss

Varför Consor?

Hos Consor är varje dag en resa mot tillväxt och utveckling. Vi erbjuder en plattform där din arbetslivserfarenhet får mening genom spännande projekt och utmaningar som berikar din kunskap.

Vår gemenskap sträcker sig bortom kollegor – vi är ett sammanhållet team som tror på samarbete och ömsesidigt stöd. Att vara en del av Consor innebär också att du får tillgång till ett brett näringslivsnätverk som kan vara avgörande för din framtida karriär.

Mentorskap är en viktig del av vår kultur. Här finns erfarna handledare redo att stödja din tillväxt och vägleda dig genom din professionella resa. Och vi strävar efter att skapa en miljö där lärande är konstant – där du inte bara växer, utan också får möjligheten att konstant utveckla din kompetens.

Välj Consor för en arbetsplats där din erfarenhet formar framtidens projekt, där gemenskapen är stark och där din personliga och professionella utveckling är prioriterad. Hos oss är du inte bara en anställd, du är en viktig del av en växande och stöttande familj.

En CV-merit utöver det vanliga
Relationer till näringslivet
Sociala aktiviter
Kompetensutveckling
Vänner för livet

Vad du kan jobba med

Konsult

Konsulter har olika specialist områden beroende på intresse och studieinriktning (ex. analys, IT, marknadsföring) och har två roller: konsult och säljare. Som konsult arbetar man i uppdrag åt kund. När man inte är på uppdrag hjälper man till med att hitta nya uppdrag genom sälj.

HR-konsult

HR-konsult, eller rekryterare, har två roller: att rekrytera personal åt kunder och att driva Consors HR- och rekryteringsarbete. Rollen ingår att hålla kontakt och bygga relation med företag i marknaden som söker studenter och med de studenter på universitetet som söker jobb.

Account Manager

Account Managers är säljare som arbetar med att hitta nya kunder och utveckla relationer med befintliga kunder. De har en bakgrund inom försäljning eller rekrytering och är skickliga på att förstå kundernas behov.

Rekryteringsprocessen

Vill du bli en del av oss? Vi vill alltid bli fler. Välkommen med din ansökan

Vänligen se aktuella roller nedan:

Hittar du inte en roll eller öppning som du är intresserad av? Låt inte förutbestämda rollbeskrivningar stoppa dig. Vänligen maila oss direkt på hr(at)consorconsulting.se och berätta hur du skulle vilja bidra till våra kunder och studentnyttan.

Tror du att du är vår nästa stjärna? Ansök idag med CV via teamtailor så hör vi av oss när nästa rekryterings-runda påbörjas.

Våra värderingar

Driv

För oss innebär driv att ha en strävan till att lära sig mer. Du ska utveckla färdigheter och tankesätt som hjälper dig att navigera dig i arbetet och framtiden. Vi lägger mycket vikt i eget arbete och att man tar sig så långt man kan självmant och visar engagemang.

Öppenhet

Alla accepteras för den man är när man kommer. Vi är öppna för att lära oss och ingen är expert i början, men det får du chansen att bli här. Öppenheten på Consor innebär även tolerans för andra som ingår i ditt team samt för de kunder som du möter i arbetetlivet.

Självledarskap

På Consor är självledarskap en viktig del av vår kultur. Vi tror att alla medarbetare har potential att vara ledare. Självledarskap innebär att du tar ansvar för din egen utveckling och prestation och att du har en kreativ förmåga att hitta nya lösningar på problem.